top of page
Search

Vacancy: Eilandarts

Saba maakt deel uit van Caribisch Nederland en heeft een oppervlakte van 13 km2 met ongeveer 2000 inwoner. Het rustige en mooie eiland is ook wel bekend als ‘The Unspoiled Queen’ de onbedorven koningin. Mt. Scenery, rijst op vanuit de Caribische Zee tot een hoogte van maar liefst 887m. De voertaal op Saba is Engels.


De medische zorg op Saba wordt geleverd door de Saba Cares Foundation. Met een huisartsenkliniek, opname afdeling, eerste hulp post, ambulancedienst, verpleegafdeling, radiologie, laboratorium en wijkzorg bedient de Saba Cares Foundation de bevolking van Saba.


Saba Cares Foundation biedt een diversiteit van zorg in een unieke situatie aan iedereen op het eiland die medische zorg nodig heeft.


Bent u een gedreven huisarts en/of tropenarts en bent u toe aan een andere, uitdagende en zonnige werkomgeving waarin u zich samen met een professioneel team inzet voor een goede patiëntenzorg? Dan past de functie Eilandarts bij Saba Cares Foundation bij u!


U krijgt de unieke kans om nieuwe ervaringen op te doen in een dynamische omgeving waar brede zorgvragen voorkomen. Ook draagt u bij aan de verdere groei en professionalisering van de gezondheidszorg op Saba.Functie

Samen met ons team verlenen jij en twee andere eilandartsen 24/7 de medische zorg. Verpleeghuiszorg en wijkzorg maken een onderdeel uit van het takenpakket, er is een nauwe samenwerking met de GGD en de GGZ. Ook adviseer je de bestuurder.


Kandidaat profiel

  • Een BIG of daaraan gelijkwaardig -geregistreerde, breed georiënteerde huisarts e/o tropenarts.

  • Flexibiliteit gezien het veelomvattende takenpakket en de geïsoleerde locatie.

  • Uitstekende communicatieve kwaliteiten, in staat te enthousiasmeren, motiveren, weerstanden te overbruggen en te communiceren op verschillende niveaus in vooral de Engelse taal.

  • Culturele sensitiviteit, het vermogen om zich te voegen in de cultuur van Saba en zich in te kunnen leven in de belevingswereld van onze patiënten.

  • Toegankelijk persoonlijkheid die op verbindende wijze kan samenwerken met het verpleegkundige team.


Saba Cares biedt

Een 90% tot fulltime, uitdagende functie waarin je als professional een unieke kans krijgt om bij te dragen aan de groei en professionalisering van de gezondheidszorg op Saba. Hiervoor biedt Saba Cares prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Vacatures gedurende het jaar

Permanent is er een team van 3 artsen werkzaam voor Saba Cares ieder met een eigen profiel en met een wisselende verblijfsduur op Saba. Hierdoor kunnen er gedurende het jaar 1 of enkele vacatures ontstaan.


Interesse én gekwalificeerd?

Dan verzoeken wij altijd en z.s.m. je interesse kenbaar te maken aan onze HR afdeling, onderbouwd met een motivatie en CV bij voorkeur, in het Engels .


Saba Cares zal op basis van een eerste selectie kandidaten uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek via MS Teams.


Een persoonlijkheids-assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Inhoudelijke vragen en opmerkingen kunt u bij uw reactie vermelden.


Meer Informatie

Organisatie: www.sabacares.org


Reacties & info:

HR Department info@sabacares.org

Tel: +599 416 3288 ext: 239/211

91 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page